BMW M3 është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyer për dëborë

Pothuajse është e sigurt se shoferët e BMW-së e duan shpejtësinë jashtëzakonisht shumë, e sidomos në rrugët me borë ata duan të bëjnë manovra të shumta me makinat e tyre. 

Edhe pse BMW M3 njihet për shumë si makinë sportive, në një video të shkurtër, ata na tregojnë se si duket kur M3 brutale sillet në shtegun e mbuluar me dëborë, transmeton Telegrafi.

M3 Competition është mundësuar nga një motor gjashtë cilindër me 510 kuaj fuqi që është i pandalshëm në asfalt.

Kjo është pak më e vështirë në dëborë, por shumë më argëtuese.

Dhe spanjollët do të paguajnë 111,200 euro për një kënaqësi të tillë.

Por është më lehtë për gjermanët, ata mund ta marrin këtë makinë për ‘vetëm’ 89,500 euro. /Telegrafi/

The post BMW M3 është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyer për dëborë appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com