comment Add Comment

Zyrtare: Gattuso zëvendëson Ancelottin te Napoli

Napoli ka konfirmuar se Gennaro Gattuso është trajneri i tyre i ri.

Skuadra italiane njoftoi se ish-trajneri i Milanit e ka zëvendësuar Carlo Ancelottin që u shkarkuar mbrëmë.

Presidenti Aurelio de Laurentiis i ka dëshiruar mirëseardhje Gattusos në llogarinë e tij në Twitter: “Mirëserdhe Rino!”.

Derisa legjenda italiane ka thënë se është i gatshëm që ta drejtoj skuadrën dhe nuk ka frikë nga asgjë.

“Nuk kam frikë nga asgjë. E di se do të punoj me njerëz me përvojë. Shpresoj që marrim rezultate të mira”, ka thënë Gattuso.

“Jam i gatshëm që të jap 100 % dhe të shpërblej besimin e presidentit. Skuadra e di vetën se ku është dhe ne duhet të punojmë shumë”, ka shtuar më tej ai. /Telegrafi/

The post Zyrtare: Gattuso zëvendëson Ancelottin te Napoli appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

Gjykimi ndaj ish-deputetit dhe të tjerëve, dëshmitari: “E kam shitë lopën e viçin për me i bo 1050 euro për vizë, në fund s’e mora”

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, të martën, ka vazhduar gjykimi për mashtrim, pastrim parash dhe shmangie nga tatimi, në rastin për të cilin akuzohen ish-deputeti M.Z. dhe dy persona të tjerë, I.K. dhe E.K.

Në seancat paraprake, trupi gjykues i udhëhequr nga gjykatësi Vesel Ismajli ka marr vendim që të akuzuarve në këtë rast, mediat t’i referohen vetëm me iniciale.

Në seancën e së martës, ishte paraparë të dëgjoheshin nëntë dëshmitarë, por vetëm tre nga ta i ishin përgjigjur pozitivisht ftesës së gjykatës.

Ndër ta, ishte dëshmitari Leotrim Hoxha, i cili tha se kishte paguar 1050 euro, për t’u pajisur me vizë, por që atë nuk kishte arritur ta siguronte.

Ai tha se këto para i kishte paguar në agjencinë e të akuzuarit I.K., duke shtuar se për këtë e  konsideron veten të dëmtuar.

“Kërkoj me mu kompensu se jom i dëmtum. Kërkoj jo qaq sa kom pagu po më tepër se unë për këtë gjë kam shitë një lopë e një viç që me i bo këto pare 1050 euro për me apliku për vizë, e me pas majt lopën mi kish bo edhe katër vjeta”, tha Hoxha.

Hoxha tha se kishte tentuar në forma të ndryshme të komunikonte me tani të akuzuarin I.K. për punën e parave të paguara, mirëpo një gjë e tillë nuk ishte mundësuar.

Dëshmitari tha se ai së bashku me djalin e axhës së tij, po ashtu i dëmtuar në këtë rast, kishin shkuar tek shtëpia e të akuzuarit I.K, mirëpo prindërit e tij e kishin njoftuar se ai nuk ishte aty, raporton “Betimi për Drejtësi”.

Ai tha se pas disa përpjekjeve kishte rënë në kontakt me I.K., e që i njëjti sipas tij, i kishte thënë se paratë do t’i kthehen sepse ai ishte tradhtuar nga i akuzuari M.Z.

Deklaratë të ngjashme kanë dhënë edhe dy dëshmitarët Arianit Hoxha dhe Kastriot Arapi, të cilët kanë thënë se kishin dhënë nga 1050 euro për të marrë viza pune në Gjermani.

Dëshmitari Hoxha ka deklaruar se e ndien vetën të dëmtuar, pasi që kishte dhënë 1050 euro, për t’u pajisur me vizë, por të cilën nuk e kishte marrë.

Sipas dëshmitarit Hoxha, i akuzuari I.K., kishte pasur një agjenci afër zyrës së “Sigal”, në të cilën ai kishte shkuar për të aplikuar për vizë pune në Gjermani.

“Unë për qatë lejen e punës në Gjermani kom pagu 1050 euro, me qëllim që të pajisem me vizë. Shuma është pagu në emër të I.K, do të thotë në emër të agjencionit të tij. Këtë shumë të parave e kom pagu kesh në zyrën e tij”, tha Hoxha.

Hoxha tha se paratë për këtë vizë nuk ia kishte dorëzuar direkt të akuzuarit I.K., por pagesa ishte bërë te punëtorja e kësaj agjencie, emri i të cilës tha se nuk i kujtohet.

Ai shtoi se me rastin e pagesës së kësaj shume, atij i ishte dorëzuar një fletëpagese si dëshmi se e kishte paguar shumën prej 1050 euro.

“Disa kishin marrë viza e disa si ne kemi mbet në gjysmë mos me than kemi dështu në këtë drejtim. Po të isha pajis me vizë nuk do të isha këtu, po në Gjermani, çka do të thotë se nuk jam pajisur, se pas 10 dite na kanë thirr dhe na kanë than me nënshkru kontratën, e në momentin që kemi nënshkru kontratën, më 31 mars 2017, e deri më sot nuk kemi pas kontakt më me askënd”, tha Hoxha.

Sipas tij, ai kishte tentuar në çdo mënyrë të kontaktonte dikë në këtë agjenci, po ashtu edhe numrin e të akuzuarit I.K, por sipas Hoxhës nuk kishin arritur të merrnin përgjigje.

“Paratë sot e kësaj dite nuk më janë kthyer. Unë nuk e kuptoj një gjë se qysh ka mundësi unë këtu po i shoh M.Z dhe E.K., që nuk na kanë informu se kanë qenë më parë pjesë e atij agjencioni, e personi që na ka dëmtuar që tri vite askush nuk është marrë me të”, tha Hoxha.

Hoxha në fund tha se kjo nuk është vetëm dëmtim në baza ekonomike të një individi, por në baza familjare.

“Unë po t’i kisha në atë kohë 1050 euro të mija s’do t aplikoja hiç, po ato pare për vizë i kom marrë borxh” ishte deklarimi i Hoxhës.

Ai tha se të akuzuarin E.K. nuk e njeh dhe se nuk kishte dijeni se i njëjti ishte pjese e këtij rasti.

Se kishte dhënë 1050 euro, e nuk kishte marrë as kompensim, e as vizë, e tha edhe dëshmitari Arapi, i cili deklaroi se e ndien vetën të dëmtuar.

“Unë kam dhënë 1050 euro për tu pajisur me vizë, dëshmitari Jeton Ajdini më ka tregu se në Prishtinë po u rregullojshin viza pune. Në fillim jam taku me I.K., jemi marrë vesh se si bëhet pagesa, kontrata, e i akuzuari I.K., na ka thënë se do të na dërgojë në Gjermani”, tha Arapi.

Arapi tha se pasi që viza nuk i ishte dhënë dhe kishte dal edhe në media rasti, ai kishte lajmëruar rastin në polici ku edhe i kishte dorëzuar bisedat që kishte zhvilluar me tani të akuzuarin I.K.

Seanca e radhës për këtë rast do të vazhdojë më 11 dhjetor 2019 në orën 09:30, ku pritet të bëhet dëgjimi i disa dëshmitarëve.

Për këtë rast në seancën e 24 tetorit 2019, gjykata pas kërkesës së të akuzuarit M.Z., kishte marrë vendim që të akuzuarve mediat t’iu drejtohen vetëm me iniciale, duke mos zbuluar identitetin e tyre.

Por që një vendim i tillë ende nuk është dhënë në formë të shkruar nga gjykata.

Gjykimi ndaj M.Z. dhe dy të tjerëve ka nisur, pasi që të dy instancat gjyqësore e kanë konfirmuar aktakuzën ndaj tyre.

Gjykata e Apelit, në shkurt të këtij viti, kishte refuzuar ankesat e avokatëve mbrojtës të ish-deputetit M.Z., E.K. dhe I.K. lidhur me hudhjen poshtë të aktakuzës ndaj tyre.

Apeli kishte lënë në fuqi vendimin e gjykatës së shkallës së parë, e cila gjithashtu kishte refuzuar ankesat e mbrojtësve të cilët kishin kërkuar hudhjen e aktakuzës.

M.Z., në seancën fillestare të mbajtur më 29 tetor të vitit të kaluar, ishte deklaruar i pafajshëm për veprat penale të mashtrimit, shmangies nga tatimi dhe pastrim të parave.

Të pafajshëm ishin deklaruar edhe dy të akuzuarit e tjerë.

Tre të akuzuarit, në konsultim me mbrojtësit e tyre, ishin pajtuar që aktakuza të konsiderohet e lexuar pasi që kanë thënë se e kanë lexuar më parë dhe e kanë kuptuar atë.

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë më 28 gusht 2018, me pretendimin se të pandehurit I.K., M.Z dhe E.K. kanë kryer disa vepra penale.

I.K. dhe M.Z. akuzohen se prej vitit 2016 deri në mars te vitit 2017 me qëllim të përfitimit të kundërligjshëm pasuror më 2 qershor 2016, kishin krijuar biznesin “I.Ki & M.Z Op”, si agjenci punësimi.

Sipas aktakuzës së përpiluar nga ana e prokurorit Afrim Shefkiu, të pandehurit thuhet se kishin paraqitur fakte të rreme kinse për punësimin e qytetarëve të Kosovës në Gjermani përmes emisionit “Pa rrotlla” duke joshur qytetarët që të aplikonin në zyrat tyre në lagjen “Pejton”, të Prishtinës.

Tutje, pretendohet se në këtë rast ishte përfshirë edhe bashkëshortja e të pandehurit I.K., Fexhrije Krasniqi, e cila ishte marrë me përgatitjen e dokumentacionit për punësim në Gjermani në biznesin e saj për rregullimin e kopshteve.

I.K. dhe M.Z., akuzohen se kishin mashtruar 900 aplikues për viza pune e që me qëllim iu kishin marrë shuma prej 500 deri në 3050 euro duke i ndarë proporcionalisht mes vete.

Kurse, thuhet se pas fillimit të hetimeve 354 personave iu janë kthyer mjetet në vlerë prej 83,850 euro, kurse 546 personave të tjerë nuk u janë kthyer mjetet në shumë prej 261,850.00 euro.

Me këtë, I.K. dhe M.Z. akuzohen se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale “mashtrimi” nga neni 335 i KPRK-së.

Ndërsa, gjatë periudhës kohore prej 2 qershorit 2016 e deri më 31 dhjetor 2017, sipas aktakuzës, si bashkëpronarë të biznesit të përmendur me dashje direkte u janë shmangur obligimeve tatimore ndaj Administratës Tatimore të Kosovës me ç’rast akuzohen se kanë kryer veprën penale “shmangia nga tatimi”.

I pandehuri I.K. akuzohet po ashtu se me qëllim të fshehjes së burimeve të mjeteve financiare të fituara nga mashtrimi me viza pune dhe shmangies nga tatimi më 19 nëntor 2016, kishte bërë transaksione të dyshimta.

Me ç’rast, ai akuzohet se ka kryer veprën penale “pastrimi i parave”, nga neni 308 i KPRK-së.

Ndërsa, të pandehurit M.Z. dhe E.K. akuzohen edhe për veprat penale “pastrim i parave”, mashtrimi dhe për veprën penale “shmangie nga tatimi”.

Kurse, i pandehuri M.Z., akuzohet se si pronar i NSH Qendra Mediale “Mozaiku i Kosovës” me dashje direkte të shmangies së obligimit tatimor ndaj ATK-së kishte kryer veprën penale “shmangia nga tatimi”. /BetimipërDrejësi/

The post Gjykimi ndaj ish-deputetit dhe të tjerëve, dëshmitari: “E kam shitë lopën e viçin për me i bo 1050 euro për vizë, në fund s’e mora” appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

comment Add Comment

Tottenami futet në garë për Damiralin, Juventusi kërkon 35 milionë euro për mbrojtësin

Tottenham futet fuqishëm në garë për Merih Demiralin, i cili nuk po kalon një moment pozitiv me fanellën e Juventusit.

Edhe pse Giorgio Chiellini, ka pruar dëmtim të rëndë, turku është aktivizuar vetëm një herë nga trajner Maurzio Sarri, i cili mesa duket nuk e preferon shumë.

Pavarësisht situatës së krijuar te bardhezinjtë, ofertat në drejtim të mbrojtësit nuk mungojnë.

Merih Demiral (Photo by Thananuwat Srirasant/Getty Images)

Milani vazhdon ta vëzhgojë me interes, ndërsa Manchester United e Manchester City, po ashtu janë vënë pas lojtarit.

Juventusi për ta lënë të lire turkun kërkon 35 milionë euro.

Tottenhamin po mendon seriozisht për lojtarin, pasi Jan Vertonghen dhe Toby Alderweireld së shpejti mbesin pa kontrata.

Jose Mourinho (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Demiral mund t’i përmbushur kërkesat e Jose Mourinhos për përforcim të prapavijës. /Telegrafi/

The post Tottenami futet në garë për Damiralin, Juventusi kërkon 35 milionë euro për mbrojtësin appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

Aksident në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, shtatë të lënduar

Një aksident komunikacioni ka ndodhur pasditen e të dielës në magjistralen Mitrovicë-Prishtinë, konkretisht në segmentin rrugor në fshatin Debërllukë.

Bëhet e ditur se janë lënduar shtatë persona.

Rasti është konfirmuar nga zëdhënësi i policisë për rajonin e Mitrovicë, Avni Zaiti.

“Në aksident ishin të përfshira dy vetura civile, ku si pasojë e lëndimeve të pësuara shtatë persona kanë kërkuar tretman mjekësor”, ka thënë Zahiti.

Ndërkaq, për shkak të ndryshimit të temperaturave në vendin tonë Policia apelon për të gjithë ngasësit e automjeteve që të kenë kujdes, t’i respektojnë rregullat e trafikut.

Vetëm ditë më parë dy persona kanë vdekur në aksident komunikacioni./Telegrafi/

The post Aksident në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, shtatë të lënduar appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

comment Add Comment

Presidenti i FIFA-s, Ceferin kërkon kujdes – i përkrahë fuqishëm krerët e FFK-së

Kryetari i Federatës së Futbollist të Kosovës (FFK), Agim Ademi në Varshavë ka zhvilluar takim edhe me presidentin e UEFA-s, Aleksander Ceferin, të cilin nga afër e ka njoftuar për punën e bërë deri më tash, por edhe për zhvillimet e fundit rreth FFK-së.

Me këtë rast, presidenti Ceferin u shpreh i shqetësuar dhe i habitur si mund të ndodhë kjo në Kosovë dhe si dëmtohet procesi në sport.

Ceferin në takimin që e patën me të gjithë krerët e federatave tregoi se është i njoftuar nga Ademi për gjithçka që nga fillimi dhe me këtë rast shprehu përkrahjen e fuqishme për kryetarin e FFK-së dhe stafin e tij.

Ai thuhet se ka treguar gatishmëri që t’i mbrojë në rrugën e drejt dhe të vështirë për ta mbajtur futbollin larg njerëzve të politikës dhe grupeve të interesit.

Ai ia tërhoqi vërejtjen Kosovës që të kenë kujdes që ta ruajnë futbollin dhe mos të prishet ëndrra e tyre dhe dëshira e miqve për suksese dhe simpati, derisa theksoi se për UEFA-n është plotësisht e qartë dhe e rregullt zgjedhja e Ademit për mandat katërvjeçar në krye të FFK-së.

 

The post Presidenti i FIFA-s, Ceferin kërkon kujdes – i përkrahë fuqishëm krerët e FFK-së appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

comment Add Comment

Enca vjen me poza provokuese nga shtrati

Këngëtarja e njohur Enca Haxhia është një prej personazheve shqiptarë më të ndjekur në rrjetin social Instagram.

Ajo është thuajse çdo ditë aktive në këtë rrjet sociale, duke publikuar për fansat imazhe të ndryshme nga përditshmëria apo aktivitetet muzikore.

Jo të rralla janë rastet kur Haxhia publikon për ndjekësit edhe ndonjë imazh provokues.


Të gjitha lajmet nga Bukuroshet ShqiptareTë gjitha lajmet nga Bukuroshet Shqiptare

Të tilla janë fotografitë e fundit që ajo ka publikuar, ku shfaqet në poza atraktive në shtratin e saj.

Teksa pozon e zhveshur dhe mbuluar vetëm me çarçafët e saj, Enca bën që e gjithë vëmendja e fansave të kthehet nga ajo.

“Doli dielli”, shkoi ajo në mbishkrimin e njërës prej fotografive, duke mos bërë të ditr nëse këto imazhe janë nga xhirimet e ndonjë klipi të ri, apo thjeshtë fotosesioni i radhës. /Telegrafi/

 

The post Enca vjen me poza provokuese nga shtrati appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

comment Add Comment

Haradinaj: Urrejtja patologjike e Vuçiqit ndaj shqiptarëve po dëshmohet edhe me mohimin e masakrës së Reçakut

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se urrejtja patologjike e Aleksandër Vuçiqi ndaj shqiptarëve, po dëshmohet edhe me deklarimin e tij të fundit, “se masakra e Reçakut e cila tronditi mbarë botën në vitin 1999 është e fabrikuar”.

Haradinaj ka thënë se ky qëndrim i Vuçiqit dëshmon qartë se Serbia edhe në formë institucionale e ruan paturpësisht mendësinë kriminale të trashëguar nga koha e Millosheviqit, transmeton Telegrafi.

Tutje ai në shkrimin e bërë në Facebook ka shkruar se Republika e Kosovës është shoqëri shumetnike, e përbërë nga shqiptarët dhe komunitetet tjera dhe urrejtja ndaj secilës etni është vepër e dënueshme me ligj.

“Është për keqardhje se si Serbia, që konsiderohet si shtet favorit nga BE-ja, vazhdon ta kultivojë urrejtjen etnike ndaj shqiptarëve dhe mohon krimet gjenocidale të saja, duke kontaminuar kështu të ardhmen e tyre dhe duke zvogëluar shanset për paqe dhe pajtim në rajon”, ka shkruar ai.


Edhe Vuçiq thotë se “Masakra e Reçakut është e trilluar”, ish-ministri i Millosheviqit e quan Walkerin “mashtrues”Edhe Vuçiq thotë se “Masakra e Reçakut është e trilluar”, ish-ministri i Millosheviqit e quan Walkerin “mashtrues”

Ndryshe, presidenti serb Vuqiç ka thënë gjatë ditës sot se masakra e Reçakut  ishte një krim i fabrikuar. Këto komente i ka bërë  ai pas dënimit që iu është shqiptuar ish-ministrit,  Ivan Todosijeviq, i cili po ashtu kishte thënë se masakra në Reçak ishte e trilluar.

Todosijeviq është dënuar me dy vjet burg, pasi është shpallur fajtor për deklaratat që i kishte bërë në lidhje me shqiptarët dhe masakrën e Reçakut./Telegrafi/

The post Haradinaj: Urrejtja patologjike e Vuçiqit ndaj shqiptarëve po dëshmohet edhe me mohimin e masakrës së Reçakut appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

comment Add Comment

Lagjja Model – Shkolla në shërbim të komunitetit

“Arsimi është një investim thelbësor për fuqizimin e individëve që të arrijnë potencialin e tyre të plotë, për të bërë ndikimin e tyre pozitiv në botë. “

Lagjja Model përveç hapësirave të gjelbërta dhe ato rekreative, sipërfaqeve të banimit dhe atyre sociale, do të ketë edhe shkollë .

Ajo që e bën unike shkollën në Lagjen Model është koncepti i saj. Si një hapësirë multifunksionale, ajo është menduar të shërbejë jo vetëm si institucion edukativo-arsimor për fëmijët por edhe si hapësirë për komunitetit, pra përveç që shërben si një vend ku fëmiu ngritët individualisht shërben edhe si promotor i ngritjes së tërë komunitetit të lagjes .

 

Për t’i bërë banorët të ndihen më të përfaqësuar dhe më social, shkolla përveç hapësirave tipike për zhvillimin e procesit mësimor, do të posedoj hapësira si: fusha të lojërave, hapësira rekreative, biblioteka, hapësira për Urban Farming – ku fëmijët së bashku më prindërit, mësuesit apo gjyshërit mund të mbjellin dhe të studiojnë natyrën .

Një karakteristik tjetër e kësaj shkolle do të jetë edhe pishina e saj që do të ketë kapacitet gjysmë olimpik të shoqëruar me pishinën për jo notuesit, pra pishinën për të mësuar not .

Shkolla është e projektuar që të përmbaj tri nivele arsimore si: atë para fillor, fillor dhe të mesëm të ulët. Do të ketë kapacitet për 600 nxënës, me dy orare, pra gjegjësisht 1200 nxënës në dy ndërrime.

Shkolla do të ketë edhe hapësira të tjera si: kuzhinë, byfe, bibliotekë, laboratorë si dhe klasat për fëmijët me nevoja të veçanta. /Telegrafi/

The post Lagjja Model – Shkolla në shërbim të komunitetit appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

Tërmetet e fuqishme në Shqipëri, gjeologu thotë se priteshin tërmete të tilla

Gjeologu Klodian Skrame ka folur për tërmetet që kanë goditur Shqipërinë, ku kanë humbur jetën 51 persona dhe janë lënduar mbi 900 persona.

I ftuar në rubrikën ‘Opinion’ në ‘News24’,  Skrame bëri një përmbledhje të situatës në fjalë, duke u bazuar tek hartat sizmike të vendit tonë, si dhe studimet e kryera deri më tani.

Teksa bëri një apel për qytetarët që ata të qetësohen dhe të mësohen me faktin se ne jemi vend sizmik, gjeologu tha se për ndërtimet bazohen në kodin teknik të vitit 1989. Mes të tjerash gjeologu u ndal edhe tek ndërtesa e familjes Lala që u kthye në gërmadhë pas tërmetit dhe që fatkeqësisht mori 8 jetë njerëzisht, ndërsa tha se godina u zhyt. Ai tha se trualli në këtë zonë është më i keqi që ekziston.

“E prisnim një tërmet të tillë. E dinim që jemi në një zonë sizmike. Nuk e dimë asnjëherë kur. ‘Ku’-ja, dihet, pasi ne zonat sizmike i njohim tani. Dihet se kur ndodhin, nuk dimë se kur na vijnë. Po të shihni kemi një sërë shkëputjesh tektonike dhe ato janë aktive. Mund të kemi raste që këto shkëputje mund të mos jenë aktive, por shumica janë. Kemi qytete që kanë tërmetin, apo epiqendrën poshtë këmbëve, Vlorën, Durrësi, Shkodra, Saranda, Korça, Pogradeci. Kemi 6 linja të ndryshme përgjatë të cilave zhvillohen tërmetet. Linja më aktive në këtë është ajo që nis nga Mali i Zi, zbret në Greqi dhe kap që nga Shkodra, deri në Vlorë. Tek jo hartë kemi dhe intensitetin (komenton hartën sizmike). Bota ka ecur përpara, dhe ne ndërtojmë duke u bazuar tek intensiteti, tek ajo që ne quajmë ballë”, ka thënë ai.

Për të parë videon kliko KËTU 

 

The post Tërmetet e fuqishme në Shqipëri, gjeologu thotë se priteshin tërmete të tilla appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com

Topi i Artë: Nga pozita dhjetë deri në 20

France Football ka publikuar edhe listën e dytë prej dhjetë lojtarëve që kanë marrë më së paku vota për ta fituar Topin e Artë.

Ceremonia që fillon në ora 20:30 sipas kohës tonë lokale, do të zhvillohet në kryeqytetin e Francës, Parisin, më saktësisht në Theatre du Chatelet.

Ky është edicioni i 64-të për ndarjen e çmimit më të madh individual, derisa në listën e dytë prej dhjetë lojtarëve ka disa befasi:

Image

Në vendin e 20-të gjendet Pierre-Emerick Aubameynag, ndërsa pas tij vijnë, Trent-Alexander Arnold (19), Antoine Griezmann (18), Roberto Firmino (17), Sergio Aguero (16).

Në vendin e 15-të është Matthijs de Ligt, Kevin de Bruyne (14), Eden Hazard (13), Raheem Sterling (12) dhe  Frenkie de Jong (11). /Telegrafi/

The post Topi i Artë: Nga pozita dhjetë deri në 20 appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com