comment Add Comment
E publikuar më I përditësuar i fundit

A është kjo Porsche Panamera e gjeneratës së tretë?

Fotografët “spiunë” kanë kapur një Porsche Panamera të ”ndryshuar lehtë” muajin e kaluar dhe kjo i bëri ata të besonin se kompania po punonte për një model tjetër.

Tani ata kanë fotografuar disa prototipa të tjerë dhe duket se modeli i mëparshëm ishte paraardhës për gjeneratën e ardhshme Panamera, e cila me sa duket mund të shihet në këto foto.

Ndërsa kjo mbetet e pakonfirmuar, ata vërejnë numrin e madh të dallimeve midis këtyre prototipeve dhe Panamera aktuale, përcjell Telegrafi.

Këto ndryshime, megjithëse të vogla, sugjerojnë se Porsche mund të jetë duke punuar në një Panamera të ridizajnuar.

Kjo mbetet për t’u parë, por Porsche është i njohur për dizajnet evolucionare, kështu që nuk duhet të jetë për t’u habitur që ndryshimet janë relativisht të vogla.

Pak më shumë dihet për modelin në këtë pikë, por gjenerata e parë Panamera u ndërtua midis 2009 dhe 2016.

Modeli i gjeneratës së dytë debutoi në verën e vitit 2016 dhe do të duhej të ridizajnohej vitin e ardhshëm nëse Porsche qëndron në ciklin e saj shtatë vjeçar.

Megjithatë, thashethemet kanë sugjeruar se gjenerata e ardhshme Panamera do të arrijë rreth vitit 2025, kështu që ndoshta mund të duhet të presim pak më gjatë. /Telegrafi/

The post A është kjo Porsche Panamera e gjeneratës së tretë? appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com