​Sekuestrohen mitraloz dhe AK47 në Gjakovë, arrestohet 57 vjeçari

Një 57 vjeçar është në fshatin Cermjan-Gjakovë, pas në shtëpinë e tij janë gjetur dhe sekuestruar një pushkë mitraloz dhe një pushkë automatike AK47 me dy karikator.

Policia thotë se kishte pranuar informacion se i dyshuar B.Sh. i lindur në vitin 1965, shtetas i Republikës së Kosovës, në vendbanimin e tij posedonte armë në mënyrë të paautorizuar.

“Pas një aktiviteti operativ dhe hetimor nga Sektori Rajonal për Hetime është arritur që i dyshuari të arrestohet mbi dyshimin e arsyeshëm për mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve me urdhër kontrollin e lëshuar nga Gjykata. Urdhër kontrolli është realizuar në vendbanimin e të dyshuarit në fshatin Cermjan-Gjakovë, me ç‘rast është sekuestruar një pushkë mitraloz dhe një pushkë automatike AK47 me dy karikator. Me vendim të Prokurorit të Shtetit pas përfundimit të procedurave policore, personi i arrestuar është liruar, ndërsa rasti vazhdon me hetime në procedurë të rregullt”, thuhet në njoftim.

The post ​Sekuestrohen mitraloz dhe AK47 në Gjakovë, arrestohet 57 vjeçari appeared first on Telegrafi.


Burimi: telegrafi.com