Aktiviteti

  • atdheu posted an update 3 months, 3 weeks ago

    Transporti i kufomave nga Zvicrra
    🇨🇭 📞+41 44 585 25 31

    Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës. Ne organizojmë transportin e trupit nga Zvicrra për në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Malin e Zi, Lugina e Preshevës dhe vende të tjera.