Aktiviteti

 • atdheu posted an update 3 months, 3 weeks ago

  ATDHEU Transport i sigurt dhe i shpejtë i trupit nga ajri për në Vendlindje
  Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan. Transport i sigurt dhe i shpejtë – i trupit nga ajri për në Vendlindje.
  A po kërkoni një partner të besueshëm për kthimin e personave të vdekur nga jashtë?
  Ju nuk jeni të sigurtë se cilin lloj transporti duhet të zgjidhni? Sa kushton një transport i kufomës me aeroplan?
  Na kontaktoni – ne do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do të organizojmë transferimin me aeroplan për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi, Luginën e Preshevës etj.