atdheu

 • atdheu posted an update 7 months, 2 weeks ago

  Transporti i kufomave nga Zvicrra
  🇨🇭 📞+41 44 585 25 31

  Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës. Ne organizojmë transportin e trupit nga Zvicrra për në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Malin e Zi, Lugina e Preshevës dhe vende të tjera.

 • atdheu posted an update 7 months, 2 weeks ago

  ATDHEU Transport i sigurt dhe i shpejtë i trupit nga ajri për në Vendlindje
  Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan. Transport i sigurt dhe i shpejtÅ

  [Lexo më tepër]