Aktiviteti

  • Alba posted an update 3 months, 3 weeks ago

    Ndërmarja jonë Alba – Transport Kufomash me përvojë shumvjeçare bën transportin e kufomave nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia dhe vende tjera Europës – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi dhe vende tjera.